Click to order

Відсутність сексуальної освіті в українців

Займаєшся сексом, знаєш не одну позу, що куди вставити, кейфуєш від мінету, куні, анальчика, інколи можна і втрьох. Періодично виникає думка ‒ навіщо взагалі вдягати гандон, з ним «ащущєнія не ті» або «натирає»? Ніби як все логічно і звучить афігезно, так? – Так, коли тобі похєр…

Тому, нацюцюрники «CEH» створені не лише для тих, кому не похєр, а й для привернення уваги тих, кому похєр. Ми не будемо розповідати тобі про СНІД і венеричні, тих, хто про це розповідає вистачає. Той, хто хоче ‒ почує їх з першого разу, а хто ні ‒ їм сто разів буде замало. Тому, на нашу думку, сенсу тобі це повторювати ще раз немає.

Та проблема не в тому, що хтось погано виконує свою роботу – ні, просто використовують неправильний підхід, розмовляючи з нами про секс мовою німців, французів, американців і т. д. Але ми ‒ українці і, нажаль, історично так склалося, що у нас відсутня сексуальна освіта, з часів «совка» та до сьогодні, а в більшості сімей тема сексу ‒ табу. Вона викликає незручності, сором та навіть відразу, в нас просто не прийнято про це спілкуватись. Відповідно, більшість доповідей на цю тему ми просто висміюємо і ставимось до цього несерйозно, мов «я й без вас розберусь, що і куди сунути».

А ЦЕ СТРЬОМНО, особливо сьогодні, коли пацики і дівчата чірікаються на всі сторони, починаючи з підліткового віку, без постійних статевих партнерів.

Нацюцюрник CEH з пісюнами

Ми подумали ‒ ЯКОГО БІСА? А що, якщо піти іншим шлях? Замість залякування наслідками, погроз серйозністю проблеми, насильного нав’язування необхідності користуватись напрутниками, для початку стати КРАЩИМИ ДРУЗЯМИ для хлопців та дівчат — разом рофлити, проводити кайфово час та взаємодіяти — гейміфікувати цей продукт. Розробити цікаві та іронічні дизайни, моментами сороміцькі, на противагу типовим та нудним кліше. Тобто перейти на інший рівень комунікації, почати розмовляти звичною для нас мовою, зробивши кайфові нацюцюрники, які дарують купу позитивних емоцій, цим самим перекриваючи різні незручності.

Звичайно, ми розуміємо, що на глобальному рівні це не вирішить проблеми, але явно приверне більше уваги до неї. І хоч продукція CEH, м’яко кажучи, не для кожного, проте, вона охоплює аудиторію однієї з найбільших груп ризику.

Тож пам’ятай: кожного разу, коли ти по приколу даруєш афігєзний нацюцюрник від нас своєму другу чи подрузі, ти без приколу робиш свій внесок в вирішення серйозної проблеми.

Нацюцюрник CEH Відкрий, натягни мене, натягни її