Click to order

Українська лайка на шкарпетках

Чув колись таке: "та іди ти до біса, стули свого писка, руки з сраки ростуть, тиць пиздиць, дідька тобі лисого, от холєра ясна, тобі б копняка під сраку, а щоб тобі добре було, лярва, вилупок, бздло, лайно"?

Напевне ти зараз подумав, якого чорта ми тут дідівських матюків понаписували?
А іронія полягає в тому, що це не матюки, а питомо українська лайка, яка, на відміну від російського мату, зародилася не у в’язницях та на каторгах, а в побуті українських сімей та козацтві. Яка не є чимось безглуздим чи непристойним, навпаки, наша лайка та її різноманіття є важливаю частиною української культури та традицій. Грамотно та влучно використані лайливі вирази не псують розмову, а, навпаки, забарвлюють та урізноманітнюють її емоційну гаму.

Українська лайка за своєю природою не є злою та не має на меті принизити чи образити співрозмовника, вона опирається на жартівливість та іронію, щодо чого вживається, підкреслюючи особливості характеру чи дотепні ситуації, або звички, а також використовує велику кількість метафор.

Тому, від самого народження нашого бренду, було вирішено продовжити прекрасну українську традицію красиво лаятися. Відповідно, першими шкарпетками, створеними нами стали моделі "Тиць Пиздиць", "Дідька Лисого" та "Іди до біса". В підтримку наших традицій, які еволюціонують разом з нами в сучасну вуличну культуру.

шкарпетки CEH Тиць Пиздиць

Хоча зараз це звучить круто і вже існує велика кількість людей, які мають ці шкарпетки. На старті це було жесть як ризиково і стрьомно! «CEH» не сприймали всерйоз, а перші магазини, до яких ми звертались не хотіли брати продукцію на реалізацію за жодних умов, називаючи лайливі написи «матюками», бажаючи бачити продукцію тільки з англомовними чи російськомовними написами. То ж ми, прикладаючи чималі зусилля, почали реалізовувати шкарпетки самостійно та все ж знайшли знайшли декілька найхоробріших магазинів, з якими працюємо і по сьогодні, а з часом шкарпетки з українською лайкою з радістю почали брати навіть ті, хто відмовлявся на початку.

На той момент було безліч інших, легших та популярніших шляхів, для запуску бренду шкарпеток! Але ми пішли саме цим шляхом, незважаючи на труднощі та обставини які були проти нас, оскільки ми бажали створювати для вас трошки більше, ніж просто якісні речі.

А в даному випадку, справжні українські шкарпетки «CEH», які нагадають тобі лайку, що вже можливо була підзабута, а в разі чого взагалі самі скажуть все за тебе, без зайвих слів.

Тому, лайся красиво, а ми з радістю підкажемо тобі як.

шкарпетки CEH Дідька Лисого та Іди до біса